Zaboravite na PRŽENICE sa ULJEM: Nov način spremanja koji vam neće ZADIMITI celu kuću, a UKUS je još bolji

Milica Ognjenović Vesti 29.06.2022 08:17 0

Savršen doručak, sada je još bolji

Zaboravite na PRŽENICE sa ULJEM: Nov način spremanja koji vam neće ZADIMITI celu kuću, a UKUS je još bolji

Printscreen/Youtube

Mnogima su prženice najomiljeniji doručak, ali ono što mnogima smeta jeste, njihov način pripreme i celokupan haos u kuhinji koji ostaje posle njih.

Sada je napokon neko smislio nov način spremanja koji je mnogima olakšao ovu jutarnju rutinu. 

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Sastojci:

Tri jajeta
deset tanko sečenih kriški hleba
devet kašika mleka
pet kašika ulja + za premazivanje
prstohvat soli

Priprema


U dubljoj činiji umutiji jaja, pa dodati mleko i pet kašika ulja. Posoliti i sve dobro promešati.


Umočiti kriške hleba jednu po jednu i ređati po tacni, pa ostaviti da odstoji desetak minuta.

Zatim poređati po plehu obloženom papirom za pečenje.


Uz pomoć četkice uljem premazati kriške odozgo.


Peći dvadesetak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni.

Prijatno!

BONUS VIDEO

Komentari (0)