Mnogima su prženice najomiljeniji doručak, ali ono što mnogima smeta jeste, njihov način pripreme i celokupan haos u kuhinji koji ostaje posle njih.
Sada je napokon neko smislio nov način spremanja koji je mnogima olakšao ovu jutarnju rutinu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Sastojci:
Tri jajeta
deset tanko sečenih kriški hleba
devet kašika mleka
pet kašika ulja + za premazivanje
prstohvat soli
Priprema
Umočiti kriške hleba jednu po jednu i ređati po tacni, pa ostaviti da odstoji desetak minuta.
Zatim poređati po plehu obloženom papirom za pečenje.
Uz pomoć četkice uljem premazati kriške odozgo.
Peći dvadesetak minuta u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni.
Prijatno!
BONUS VIDEO