Poširanje jaja je proces kuvanja razbijenog jaja u vrućoj vodi. I ne, nije tako komplikovano kako zvuči.
Kako poširati jaje?
Zagrejte vodu u dubljem loncu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Kada voda provri, smanjite temperaturu na najmanje. Kutlačom promešajte tako da u sredini napravite vrtlog vode u loncu.
U vodu dodajte jednu do dve kašike alkoholnog ili jabukovog sirćeta.
Pažljivo ubacite razbijeno jaje u sredinu ključale vode.
Kuhajte jaje otprilike tri minuta, odnosno dok ne postane belo i tvrdo spolja, ali tečno u sredini.
BONUS VIDEO

Spinback ti donosi besplatne spinove svakog dana!

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs
