Sastojci:
- 1 glavica crnog luka
- 1/2 manje tikvice
- 1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
- 1 svež paradajz
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica soja sosa
- 1 kašičica maslinovog ulja
- so, biber, italijanska mešavina začina
Priprema:
Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.
Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
BONUS VIDEO
Sandra
20.06.2022 18:14Koliko vidim u oom jelu a nije napisano u receptu,ima;pasta od paradajza,bosiljak,neka vrsta kackavalja.....prepisujete jedni od drugih i ne gledate fotografiju,samo nalepite i cao.Pa kako vas nije blam?