Sastojci:
- 2 krastavca, delimično oljuštena i isečena
- 1 šolja običnog jogurta
- 2 čena belog luka, mlevena
- 2 kašike seckanog sveže mirođije
- sok od pola limuna
- 1 kašičica granuliranog šećera (mali trik iskusnih domaćica)
- so i biber po ukusu
Uputstva:
Operite, a zatim delimično ogulite krastavce na prugasti uzorak tako što ćete ostaviti trake oko 1 sm. Isecite na kriške i prebacite u posudu za mešanje srednje veličine.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Dodajte preostale sastojke i promešajte. Posolite i pobiberite po ukusu. Poslužite odmah.
BONUS VIDEO