Žalfija je poznata lekovita biljka i za sok od ove biljke najbolje je brati vrhove koji su se tek rascvetali jer sadrže najviše aktivnih i lekovitih sastojaka.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 300 g cvetova žalfije
- 50 g limunske kiseline (limuntus)
- 3 litra vode
- 2,5 kg šećera
Priprema
Cvetove žalfije i limuntus prokuvajte i ostavite da odstoje 24 sata. Ocedite kroz krpu, dodajte šećer i ponovno prokuvajte. Vrući sirup sipajte u sterilisane flaše i dobro zatvorite.
NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO