Sastojci:
- 500 grama šampinjona
- 30 grama putera
- 2 supene kašike maslinovog ulja
- 1 glavica sitno seckanog crnog luka
- 50 ml belog vina.
- 3 čena belog luka
- Veza peršuna
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Šampinjone operite i ocedite. U tiganj dodajte puter i ulje, a zatim crni luk. Kada se crni luk prodinsta, dodajte šampinjone. Dinstajte ih oko desetak minuta, pa im doajte belo vino. Kada vino ispari, dodajte beli luk i peršun, pržite još par minuta i sklonite sa ringle.
Prijatno!
NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO