Sastojci:
- 500 grama šampinjona
- 30 grama putera
- 2 supene kašike maslinovog ulja
- 1 glavica sitno seckanog crnog luka
- 50 ml belog vina.
- 3 čena belog luka
- Veza peršuna
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Priprema
Šampinjone operite i ocedite. U tiganj dodajte puter i ulje, a zatim crni luk. Kada se crni luk prodinsta, dodajte šampinjone. Dinstajte ih oko desetak minuta, pa im doajte belo vino. Kada vino ispari, dodajte beli luk i peršun, pržite još par minuta i sklonite sa ringle.
Prijatno!
NajŽena.rs je od sada i na Viberu, pridružite se našoj zajednici.
BONUS VIDEO