Sastojci
Četiri parčeta hleba (ili tosta)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
četiri kašike mleka
ulje
50g feta sira
50 grama slanine
jedna manja glavica crnog luka (umesto slanine i luka možete upotrebiti šunku i jednu svežu papriku)

Printscreen/Youtube
Priprema:
Umutite jaja, dodajte mleko, hleb isečen tanko natopite sa obe strane i pržite na ulju prženice dok ne porumene sa obe strane. Stavite ih na salvetu da se ocedi višak ulja. Svaku prženicu premažite feta sirom, stavite preko 2 prženice iseckanu slaninu i luk i poklopite sa preostale dve prženice. Služite toplo uz dodatak senfa, tartar sosa ili kiselog mleka.
Prijatno!
BONUS VIDEO