Za pripremu kokica na žaru, potrebne su vam i aluminijumske tacne i aluminijumska folija ili papir za pečenje.
Zrna treba sipati u aluminijumsku tacnu i začiniti po želji. U tradicionalnoj verziji to će naravno biti so. Takođe možete izabrati šećer, med ili svoju omiljenu mešavinu začina. Upoznavanje novih ukusa odlična je zabava i prilika da proširite svoje kulinarske vidike.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Zatim kokice pospite uljem i čvrsto ih umotajte aluminijumskom folijom. Savetujemo vam da dvaput proverite da li je poslužavnik dobro obmotan. U suprotnom, možete očekivati kokice koji će vas gađati sa roštilja. I verovatno biste radije izbegli takve atrakcije.
Stavite poslužavnik za kokice na roštilj i sačekajte. Nakon otprilike 10 minuta, naša užina je spremna. Ima odličan solo ukus, ali možete ga koristiti i kao dodatak glavnom jelu. Dobro je znati da su kokice zdravije od čipsa ili kolačića. Ovo je mnogo bolji izbor.
