Čini se da spremanje pudinga ne može poći po zlu. Kuvanje je vrlo jednostavno, a na svakom pakovanju imamo uputstva. Uprkos tome, često se dešava da ispadne neujednačeno i sa grudvicama. Kako to sprečiti?
Jedan jednostavan trik učiniće vaš puding uvek savršenim. Dovoljno je dobro promešati, umesto kašike, koristiti ... viljušku . Mnogo je bolje kombinovati sastojke. Savršeno pomešan prah sa mlekom garancija je da će vaš puding biti savršeno gladak. Priznajte, većina vas koristi kašiku za mešanje i nikada ne biste pomislili da je zamenite. U međuvremenu, viljuška je mnogo bolji izbor. Zahvaljujući njoj, možete brže i efikasnije razmutiti ne samo puding, već i druge umake. Probajte, vredi!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Puding nije samo vrlo ukusan desert, već je i jedan od zdravijih i manje kaloričnih. Porcija od 100 grama pripremljena na 2 % mleka. ima oko 100 kcal. I zasiti bolje od čokolade ili kolača. Posebno kada se konzumira toplo, efikasno uklanja glad. Takođe obezbeđuje kalcijum, fosfor, proteine i vitamine rastvorljive u mastima (A, D, E, K). Ako želimo da smanjimo njegovu kalorijsku vrednost, možemo umesto šećera izabrati zaslađivač i odlučiti se za mleko sa smanjenim sadržajem masti. Posebno u slučaju ove prve promene, razlika će biti prilično značajna.