Sastojci
Potrebno je:
- 2 jajeta
- 1 čaša šećera
- 1/2 čaše ulja
- 1 čaša jogurta
- 2 čaše brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 kesica vanilin šećera
- 250 g jagoda
Priprema
Umutiti jaja penasto sa šećerom, vanil šećerom, dodati ulje. Zatim jogurt, pa postepeno brašno pomešano sa praškom za pecivo.
Kada je sve lepo umućeno, sipati u kalup za mafine, u koje prethodno stavite papirne korpice. Za jednu mafinu ide oko 2,5 kašike smese.
Očišćene jagode iseckati na sitno. Pa ih dodati u svaku napunjenu korpicu.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Zatim se mafine peku u rerni na 180 C, oko 25 minuta. Pečene mafine posuti prah šećerom.