SASTOJCI:
- Dimljeni svinjski vrat ili pečenica
- Mocarela sir
- kečap
- so
- rukola
- hleb, tanko isečen
PRIPREMA:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Hleb isecite i premažite kečapom, pa stavite svinjki vrat ili pečenicu i na sve o stavite mocarelu.
Zagrejte rernu na 220 stepeni i ubacite količinu koju želite da pripremite. Biće vam potrebno svega 10 minuta da postanu savršeno hrskavi. Kada ih izvadite sačekajte da se ohlade, pa pospite rukolom.
PRIJATNO!
BONUS VIDEO