Tokom vrelih dana najviše nam prija nešto osvežavajuće i okrepljujuće. Retko ko može da odoli sladoledu, ali se zbog dijetetskog režima ili nekog drugog zdrvestvenog razloga mnogi prvo odreknu upravo ove poslastice.
Sladoled može da se napravi u zdravijoj varijanti, bez veštačkih šećera, tako da ne bude kalorijska bomba, već zdrava poslastica za celu porodicu! Ova sladoled mogu jesti i vegani, svi koji poste, oni koji su na dijeti, kao i oni koji izbegavaju gluten.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Sastojci:
- 2 zrele banane
- 1 zreli avokado
- ekstrakst vanile
- 2 kašike meda
- 2, 5 dl mleka (može i biljno)
- šaka sekanih lešnika (za ukrašavanje)
Priprema:
Sastojke stavite u blender, postepeno dodajući mleko. Izmiksirajte da se dobije kremasta smesa. Možete da stavite u kalupe ili u običnu posudu i ostavite u zamrzivaču nekoliko sati. Najbolje je preko noći. Po želji, prilikom serviranja, kugle pospite seckanim lešnicima.
BONUS VIDEO