Sastojci
- 1/2 pilećih grudi
- 2 šolje barene leblebija
- 1 glavica crnog luka
- 1 limun
- 1 kocka za supu
- 2 šake svežeg spanaća (ili 2 briketa)
- 1/2 kašičice cimeta, 1 kašičica sušenog korijandera, 1 kašičica karija, 1 kašičica sušenog belog luka, so, biber
Priprema
Crni luk isecite na kockice. Stavite ga da se prži na malo ulja i posolite, a onda dodajte sve začine navedene u sastojcima da se proprže zajedno. Ako vam se učini da će zagoreti, naspite malo vode.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Dodajte piletinu isečenu na kockice, barene leblebije, pa nalijte sok od jednog limuna. Poklopite i krčkajte uz povremeo mešanje. Nakon 5 minuta nalijte 750 ml vode i ubacite kocku za supu. Ostavite da provri uz povremeno mešanje.
Dodajte spanać i kuvajte još 15 minuta.
Začinite dodatno nekim od preporučenih začina (po ukusu).

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
