Svi volimo domaću supu, koja se nađe makar dva puta nedeljno na svakoj domaćinskoj trpezi. Ova detoks supa se sprema na malo drugačiji način, ali je i dalje ukusna i veoma hranjiva, što je veoma bitno, jer nećete osećati glad.

Shutterstock
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Sastojci za jednu osobu:
- Jedan kilogram praziluka
- Voda
Priprema:
Prvo očistite jedan praziluk, isecite zelene krajeve za supu, jer treba da se koristi samo beli deo, a preostali zeleni možete da iskoristite za neke druge svrhe.
Iseckajte krupno praziluk, stavite u veći lonac i prelijte vodom.
Sačekajte da provri, pa pomerite poklopac i kuvajte pola sata.
Prespite sve u flašu.
Konzumirajte jednu šolju supe na svaka dva sata.
Kuvani poraziluk može da bude i idealan detoks obrok, začinite ga sa malo maslinovog ulja, i dodajte ostale začine po želji.