Sastojci:
- jedan komad pilećih prsa,
- jedna manja tikvica,
- jedna kisela pavlaka,
- dve kašike susam,
- manja glavica crnog luka,
- so,
- začini po želji
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Meso isecite na kockice, pa pospite šolju začinima po želji.
U tiganj sipajte malo ulja, propržite luk, a zatim dodajte meso.
Smanjite na srednju vatru i ostavite da se prži desetak minuta, pa dodajte tikvicu koju ćete pre toga iseći na kokcice.
Ostavite da se krčka još desetak minuta, da sok koji otpuštaju tikvice omekša meso.
U posudu stavite pavlaku i susam, izmešajte, pa dodajte u tiganj. Kada su svi sastojci stavljeni u tiganj, jelo se krčka još sedam-osam minuta.
Prijatno!
ovako
06.05.2022 14:44Bez luka, umesto piletine ćuretina, navedena količina je za 1 sobu.