Ako želite NEZABORAVNU noć, uz ove tri poze postićete EKSPLOZIVNI višestruki vrhunac

Vesti 21.12.2021 22:47 0

Naučnici sa Univerziteta Indijana otkrivaju koje bi poze trebalo da upražnjavate da biste imali nezaboravnu noć

Ako želite NEZABORAVNU noć, uz ove tri poze postićete EKSPLOZIVNI višestruki vrhunac

unsplash.com

 

Ukoliko vam višestruki orgazam deluje nedostižno ili čak nemoguće, verovatno niste isprobali sve seks poze. Naime, istraživanje naučnika sa Univerziteta Indijana je otkrilo u kojim pozama žene najčešće dostižu vrhunac više puta tokom jednog čina.

Od pozadi sa jastukom

Naslonite ruke na krevet ili pod, a ispod sebe stavite jastuk. Vaš partner biće iza vas i na taj način će vas zadovoljiti, a vi se trljajte o jastuk. Ova poza sa jastukom je zagarantovana za dobar vrhunac.

Super žena

Ova poza je savršena za sve žene koje su uvek htele da budu super heroine i za sve muškarce koji su hteli da spavaju sa njima. Poza "super žene" će vas odvesti u potpuno nove dimenzije. Za ovu pozu žena treba da se pridržava za ivicu kreveta rukama. Muškarac treba da je uhvati za kukove i podigne ih, tako da njen ceo donji deo tela visi u vazduhu. Seks protiv gravitacije – nezaboravno.

Uzdizanje Merkura

Ako ste među onima koji vole šaputanja i umiljavanja, za vas imamo novu pozu - "uzdizanje Merkura", koja će vas potpuno raznežiti i stopiti sa partnerom do te mere da je zajednički orgazam gotovo zagarantovan.

 

Komentari (0)
Loading