SASTOJCI:
- 650 gr šećera
- 18 kašika vode
- 210 gr margarina
- 250 gr. mlevenih oraha
- 25o gr. mlevenog keksa
- 100 gr. čokolade
GLAZURA:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 100 gr. čokolade za kuvanje
- 20 gr margarina
- 3 kašike mleka
- 3 kašike ulja
Priprema
Šećer i vodu staviti da provri, skloniti sa strane i dodati orahe i keks a zatim margarin, dobro sve sjedinitii podeliti na dva dela, u jedan dodati otopljenu čokoladu, a drugi ostaje beo, rastanjiti prvo deo sa čokoladom, ostaviti malo da se prohladi pa preko svetli deo, kada se skroz ohladi i stegne preliti glazurom.
BONUS VIDEO