Sastojci
- Bela jaja
- 3 kašike sirćeta
- 100 gr čaja od Hibiskusa
- 2 kesice plave boje (ili koju želite)
- ljuske crnog luka
Priprema
Pre kuvanja jaja u posebnoj činiji pokvasiti jaja pa ih uvaljati u lukovinu (lukovinu u blenderu izmrviti). Onda uvijete jaja u gazu i ređati u šerpu. Kada završite sa svim jajima, sipati hladnu vodu, dodati tri kašike sirćeta i boju i odozgo čaj od hibiskusa. To sve staviti da se kuva, od trena ključanja ostaviti još 10 minuta da se kuvaju.
BONUS VIDEO
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja