Sastojci
- Bela jaja
- 3 kašike sirćeta
- 100 gr čaja od Hibiskusa
- 2 kesice plave boje (ili koju želite)
- ljuske crnog luka
Priprema
Pre kuvanja jaja u posebnoj činiji pokvasiti jaja pa ih uvaljati u lukovinu (lukovinu u blenderu izmrviti). Onda uvijete jaja u gazu i ređati u šerpu. Kada završite sa svim jajima, sipati hladnu vodu, dodati tri kašike sirćeta i boju i odozgo čaj od hibiskusa. To sve staviti da se kuva, od trena ključanja ostaviti još 10 minuta da se kuvaju.
BONUS VIDEO
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike