Krompir je postao univerzalno jelo, koje možemo praviti na mnogo načina, a svaki da bude posebno lep i ukusan za sebe.
Ovakav pečen krompir sa ovim jednim dodatom, postaće vam svakodnevni dodatak jelima. Samo uz pomoć jedinestvenog meda, dovodi nas do skroz desete dimenzije ukusa.
Savršen sklop slatkog i slanog, izazvaće potpuno oduševljenje toliko da nećete moći prestati jesti.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- Tri veća krompira
- Dve kašike meda
- 250 ml vode
- Jedna kašika suvog začina
- Jedna kašičica sušenog pešunovog lista
- 100 ml ulja
Priprema:
Krompir oljuštiti i očistiti na ne baš krupne komade.
Sipajte vruću vodu, med, ulje i na kraju suve začine. Mešati dok se skroz med ne otpi.
U glinenu posudu izručite krompir i prelite ga smesom sa medom,
potom stavite da se peče na 200 stepeni.
Kada voda provri i krompir vri u rerni 30 minuta otvoriti pa izmešati lagano kašikom.
Vodu ostavite da ispari a krompir da se malo zapeče pa zatim posoliti peršunom i služiti toplo.
Prijatno!
