Puter se često koristi u pripremi kolača, ali i slanih jela. Takođe, neophodan je za domaće kiflice, a često se dešava da pržite na puteru. Sečenje putera može da bude pipav posao, pogotovo ako je sobne temerature, jer se kliza.
Kako bi uštedeli vreme puter isecite čim ga kupite i posle samo uzimajte koliko vam je potrebno. Čuvajte u frižideru, a ako vam treba sobne temeprature, samo izvadite komada koliko je potrebno.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

Printscreen/ Tiktok
Za ovaj trik su potrebni pek papir koji ćete iseći u obliku pravouganika i puter. Naravno i posuda u kojoj ćete ga čuvati. Puter odmotajte, pa na nož stavite isečen pek papir, tako da preklopite i onda isecite parče putera. Tako radite dok sve ne isečete.
Puter odložite u frižider i uzimajte onoliko koliko vam je potrebno. Odlična je stvar što nož posle sečenja ne morate da perete.
BONUS VIDEO