Puter se često koristi u pripremi kolača, ali i slanih jela. Takođe, neophodan je za domaće kiflice, a često se dešava da pržite na puteru. Sečenje putera može da bude pipav posao, pogotovo ako je sobne temerature, jer se kliza.
Kako bi uštedeli vreme puter isecite čim ga kupite i posle samo uzimajte koliko vam je potrebno. Čuvajte u frižideru, a ako vam treba sobne temeprature, samo izvadite komada koliko je potrebno.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

Printscreen/ Tiktok
Za ovaj trik su potrebni pek papir koji ćete iseći u obliku pravouganika i puter. Naravno i posuda u kojoj ćete ga čuvati. Puter odmotajte, pa na nož stavite isečen pek papir, tako da preklopite i onda isecite parče putera. Tako radite dok sve ne isečete.
Puter odložite u frižider i uzimajte onoliko koliko vam je potrebno. Odlična je stvar što nož posle sečenja ne morate da perete.
BONUS VIDEO