Čips od testenine nije namenjen da bude glavno jelo već da se servira kao predjelo ili nešto za grickanje. U osnovi fora je u obliku testenine, ako imate valjkaste makarone ili spirale oni će vam poslužiti kao hrskava baza koja ide sjajno uz neki umak.
Pa, kako se pravi čips od testenine?
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
Sastojci:
Testenina
Maslinovo ulje
Žačini po vašem izboru (papriku, beli luk, čili, so i biber)
Priprema:
Skuvajte testeninu pa je dobro ocedite, a zatim dodajte nekoliko kapljica ulja i začine. Promešajte sve lepo kako bi se valjano sjedinilo.
Ako imate fritezu, stavite testeninu unutra na 10 minuta na 180 ° C. A ako nemate onda ćete ovaj specijalitet spremati u rerni oko 20 minuta na temperaturi od 200° C. Dok se spremaju malo ih protresite kako bi se podjednako ispekli.
Servirajte sa umakom po vašem izboru.