Sastojci:
100 g kakao praha
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
30 ml rastopljenog kokosovog ulja
90 ml meda
Prstohvat morske soli
Priprema:
U posudu prosejte kakao kroz cediljku, dodajte bademov pute, med, kokosovo ulje i malo soli. Mešajte dok se ne sjedini gusta smesa.
Kada što se zgusne, oblikujte kuglice, tako što ćete izvaditi otprilike jednu kašiku i po tome smotati kuglicu ili možete da smesu prebacite na papir za pečenje, preklopiti drugim papirom i oklagijom uvaljati u ravnu površinu (debljine oko 1 cm) . Sklonite gornji papir i secite smesu u obliku kocke.
Stavite ih u zamrzivač na pola sata ravno.
Na kraju pospite po njima kakao i uživajte.