Sastojci:
100 g kakao praha
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
30 ml rastopljenog kokosovog ulja
90 ml meda
Prstohvat morske soli
Priprema:
U posudu prosejte kakao kroz cediljku, dodajte bademov pute, med, kokosovo ulje i malo soli. Mešajte dok se ne sjedini gusta smesa.
Kada što se zgusne, oblikujte kuglice, tako što ćete izvaditi otprilike jednu kašiku i po tome smotati kuglicu ili možete da smesu prebacite na papir za pečenje, preklopiti drugim papirom i oklagijom uvaljati u ravnu površinu (debljine oko 1 cm) . Sklonite gornji papir i secite smesu u obliku kocke.
Stavite ih u zamrzivač na pola sata ravno.
Na kraju pospite po njima kakao i uživajte.