SASTOJCI:
- 3 glavice crnog luka
- 2 šargarepa
- 2 čena belog luka
- 250 g sojinih mrvica
- suvi začin
- so
- biber po ukusu
- 100 g paradajz pirea
- pire od 500gr krompira
PRIPREMA:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Prokuvajte sojine mrvice pa ocedite vodu. Dinstajte luk, šargarepu, pa dodajte sojine mrvice i začine. Možete da dodate i dve do tri kapi belog vina. Na kraju stavite i paradajz pire.Napravite pire od krompira, a zatim ga podelite na dva jednaka dela.
U tepsiju staviti pola pripremljenog pirea, zatim fil i na kraju ostatak pirea. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
PRIJATNO!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!
