Musaka, a POSNA: Nećete se pokajati, ako je spremite BAŠ na ovaj NAČIN!

Vesti 17.03.2022 12:06 0

Sezona je posta, a dobra vest je da posna musaka uopšte nije bezukusna, baš naprotiv

Musaka, a POSNA: Nećete se pokajati, ako je spremite BAŠ na ovaj NAČIN!

Printscreen/Youtube

SASTOJCI:

  • 3 glavice crnog luka
  • 2 šargarepa
  • 2 čena belog luka
  • 250 g sojinih mrvica
  • suvi začin
  • so
  • biber po ukusu
  • 100 g paradajz pirea
  • pire od 500gr krompira

PRIPREMA:

Prokuvajte sojine mrvice pa ocedite vodu. Dinstajte luk, šargarepu, pa dodajte sojine mrvice i začine. Možete da dodate i dve do tri kapi belog vina. Na kraju stavite i paradajz pire.Napravite pire od krompira, a zatim ga podelite na dva jednaka dela.

U tepsiju staviti pola pripremljenog pirea, zatim fil i na kraju ostatak pirea. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.

PRIJATNO!

Komentari (0)
Loading