Sastojci:
- 6 krompira srednje veličine
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 6 jaja
- 350 gr salame po izboru
- 350 gr kačkavalja po izboru, pogodnog za rendanje
- 400 ml kisele pavlake
- 250 ml majoneza
Priprema
Skuvati krompir (bez ljuske) i tvrdo obariti jaja. Pustiti da se dobro ohlade, kako bi se lakše rendali. Dok se krompir i jaja hlade, mikserom sjediniti majonez i pavlaku.
Početi "slaganje" salate u posudi uz pomoć renda. Na dno narendati 1/2 količine krompira, blago prstima poravnati da se ravnomerno prekrije celo dno činije. Posoliti i pobiberiti. Premazati sa 1/4 umućenog fila.
Preko toga rendati 1/2 salame, pa 3 kuvana jaja i 1/2 sira. Blago poravnati i premazati 1/4 fila. Izrendati ostatak krompira, posoliti i pobiberiti. Premazati 1/4 fila. Ponoviti salamu, jaja i ostatak fila i na kraju sitno narendati ostatak sira. Ukrasiti po želji.
BONUS VIDEO