Sastojci
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
- 1 jaje
- 1 čaša jogurta
- 1/2 kesice praška za pecivo
- 1/2 kašičice soli
- 400 g brašna
- 1 kašika ulja
Priprema
Umutiti jaje, dodati mu jogurt, ulje, so i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Zamesiti testo.
Razvući testo oklagijom, pa seći željene oblike.
Pržiti u ulju sa obe strane dok ne porumeni.
Pržene prženice ređati na salvetu kako bi upila višak ulja.

Rezervišite na vreme svoj odmor na Egipatskim Maldivima! Uz Uskršnju akciju -10% popusta! Viša klasa putovanja

Najpopularnija banja u Srbiji krcata za Uskrs

Imovinsko osiguranje - ključ zaštite u neizvesnim vremenima

Restoran sa najlepšom baštom u Beogradu
