Privucite NOVAC, oterajte PROBLEME: Za ovaj jednostavan rutual potrebna vam je OLOVKA, sveća i PAPIR!

Vesti 10.03.2022 20:30 0

Proleće se približava, pravo je vreme da pokrenemo energiju, oteramo probleme i privučemo obilje

Privucite NOVAC, oterajte PROBLEME: Za ovaj jednostavan rutual potrebna vam je OLOVKA, sveća i PAPIR!

Shutterstock

Za ovaj ritual potrebni su vam list papira, olovka i sveća. Na list papira napišite sve ono čega biste želeli da se rešite, sve ono što vas steže i pritiska vas. To mogu biti vaša osećanja, negativne uspomene ili konkretan problem - zdravstveni problem ili finansijski. Budite konkretni i otvoreni prema sebi, dajte sebi oduška.

Zapalite zatim sveću i spalite ovaj papir na njenom plamenu. Zamislite kako vatra sagoreva i pretvara u dim sve vaše probleme i nevolje, a u vam ase otvara prostor za nove i dobre stvari u životu. Pepeo od papira izbacite iz svog doma, neka ga vetar odnese.

Da privučete novac i obilje

 Uzmite sve što ne radi i ne funkcioniše u vašem domu, sve što je slomljeno, pocepano i beskorisno, reciklirajte ili odbacite iz svog doma. Stvari koje su u dobrom stanju, ali vam više ne trebaju ponudite prijateljima ili donitrajte. Kada nekome nešto dajete, pokušajte da ne uzmete ništa zauzvrat i uživajte u samom procesu davanja. Dajte stvari onima kojima je potrebno ili nekome kome će to koristiti. Na ovaj način se oslobađate svega starog i bespotrebnog, a otvarate prostor da primite novo. Kad dajete srcem, univerzum vam vraća.

Komentari (0)
Loading