Sastojci
- pakovanje kora za pitu,
- šolja pirinča,
- pakovanje bukovače (pečurke, pečurke),
- 6 smrznutih kroketa od spanaća (ili svež spanać ukoliko je sezona),
- ljuta papričica (ko voli),
- biber,
- so
Priprema
U malo vode spusti krokete spanaća i kuvati 5 min. Dodati šolju pirinča i dve šolje vode. Kuvati 15 min.
Za to vreme bukovaču posoliti, pobiberiti i ispeći. Zatim je iseckati na kockice i dodati u kuvani pirinač.
Po ukusu dodati ljutu papričicu (ukusno je ko voli ljuto). Staviti koru i porskati vodom, preko nje drugu koru pa fil. I tako dok imamo fila. Peći na 220 ili 250 stepeni dok ne porumeni.
Prijano!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
