Izazivaju STRAŠNE glavobolje: Ove biljke nikako ne smete držati u SPAVAĆOJ sobi!

K.Ć Vesti 02.03.2022 16:29 0

Volite da se okružite biljkama. Vaša spavaća soba je ispunjena raznim cvećem. Međutim, da li ste znali da vam neke od ovih biljaka mogu naškoditi? Pogotovo ako ih držite u spavaćoj sobi. Pogledajte koje cveće ni u kom slučaju ne bi trebalo da bude u prostoriji u kojoj spavate

Izazivaju STRAŠNE glavobolje: Ove biljke nikako ne smete držati u SPAVAĆOJ sobi!

Shutterstock

Pogledajte koje biljke biste trebali da izbacite iz spavaće sobe. Mogu izazvati glavobolje i druge tegobe.

Saksijski ljiljan

Ljiljan je cvet koji proizvodi intenzivnu aromu. Neki ljudi to ne mogu da podnesu. Zauzvrat, drugi vole ovaj miris do te mere da žele da se okruže njime čak i u spavaćoj sobi. Greška! Snažan miris ljiljana može nam izazvati da se ujutro ogromnu glavobolju. Zato je najbolje da ovaj cvet stavimo na balkon ili u baštu.

Zumbul

Zumbul, kao i ljiljan, ima intenzivnu, čak i zagušljiv miris. Iako izgleda prelepo, ni u kom slučaju ne bi trebalo da bude u našoj spavaćoj sobi. Miris zumbula nam takođe može izazvati užasne glavobolje.

Oleander

Ovo je još jedan cvet koji proizvodi intenzivan miris. Zbog toga nije dobro da nam bude u spavaćoj sobi. Štaviše, treba imati na umu da je to jedna od najotrovnijih biljaka. Stoga, ako u vašoj kući ima male dece ili kućnih ljubimaca, potpuno zaboravite na oleander.

Komentari (0)
Loading