Samo JEDNA "sitnica" vas deli od pravog ČUDA u krevetu, da li znate koja?

K.Ć Vesti 19.06.2022 22:30 0

Osobe koje redovno imaju se*s su uspešnije, srećnije i zadovoljnije, pokazalo je nedavno istraživanje

Samo JEDNA "sitnica" vas deli od pravog ČUDA u krevetu, da li znate koja?

Shutterstock

Šta se dešava ako niste zadovoljni u krevetu i sa svojim se*sualnim životom?

Male promene donose veliki pomak. Žene koje se bore sa viškom kilograma, nije  im lako da se opuste u krevetu, pa im i pada samopouzdanje.

Stručnjaci za veze i terapeuti savetuju na koji način možete da napravite "čudo" za svoj se*sualni život i to samo jednom sitnicom. Dajte kompliment svojoj partnerki ili partneru.

Studija koja je objavljena u časopisu „Journal of Sex and Marital Therapy“ obuhvatila je 200 žena starih između 18 i 30 godina koje su u tom momentu bile u vezi. Stručnjaci su ih ispitali o tome kako se osećaju kada je reč o njihovom telu i šta njihovi partneri misle o svom izgledu.

Žene su davale odgovore o svom se*sualnom životu, koliko često osećaju se*sualnu želju, stepen uzbuđenja, da li koriste lubrikante i koliko često, da li doživljavaju orgazme…

Rezultati su pokazali da su žene, koje su se osećale nesigurno zbog svog tela, doživljavale manje zadovoljstva u krevetu od onih žena čiji partneri na njihov izgled nisu gledali kao na preduslov za zadovoljstvo i koji su često znali da pohvale svoje partnerke i njihov izgled, uprkos „nesavršenostima“.

Žene koje se osećaju atraktivne svojim partnerima imaju bolja se*sualna iskustva, a osećaju se atraktivnije ako ih njihovi partneri prihvataju kakve jesu.

Jedan od zaključaka je i da muškarci koji znaju kada treba da daju kompliment svojoj partnerki, važe za bolje „ljubavnike“.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading