Da bi vam palačinke ispale mekane, treba da ih pripremate na potpuno isti način. Jedina tajna je u razdvajanju žumanaca i belanaca. Žumanca standardno ubacite na početku, a belanca umutite i dodajte na kraju, kao kada spremate američku verziju popularne poslastice. Naravano, u našoj verziji smesa treba da bude standardno retka.
Ako ih spremate uveče, a iza vas ostane nekoliko komada, obavezno ih poklopite, kako biste sačuvali svežinu. Ujutru će biti podjednako meke. Ako želite da postignete još jači efekat, mekanije će biti ako dodate malo svinjske masti.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
