Znamo zašto vaši PARFEMI ne traju onoliko dugo koliko biste želeli: Pomoću ovog trika MIRISAĆETE CEO DAN

K.Ć. Vesti 20.09.2022 08:05 0

Svako od nas zna ovaj osećaj kada prođemo ulicom i odjednom osetim vrlo intenzivan parfem od osobe koja prolazi. Kako oni to rade? Ponekad imamo utisak da prestajemo da mirišemo trenutak nakon što se poprskamo omiljenim mirisom! Ispostavilo se da smo napravili određene greške

Znamo zašto vaši PARFEMI ne traju onoliko dugo koliko biste želeli: Pomoću ovog trika MIRISAĆETE CEO DAN

Shutterstock

Vlaženje kože produžava trajanje mirisa

U intervjuu za "HelloGiggles Bee Shapiro" , osnivač kozmetičkog brenda Elis Bruklin objasnio je da koliko će miris ostati na našoj koži često zavisi od nivoa njegove hidratacije .

- Mirisi su generalno intenzivniji u toplijim podnebljima i na vlažnoj koži. Vlaženjem našeg tela učinićemo da miris traje duže - objašnjava preduzetnik i pisac za negu kože.

Ako imate suvu kožu, kupovina parfimisanog balzama biće odlično rešenje. Ako želite dodatno povećati šanse da miris traje jako dugo, uzmite u kombinaciju losiona i parfema sa istim mirisom. Takođe možete navlažiti telo losionom bez mirisa i raspršiti parfem po njemu.

Filmovi ne govore istinu

Da li ste ikada videli scenu u kojoj glavni junak isprska parfem u vazduh, a zatim prolazi kroz izmaglicu? Ispostavilo se da je to sjajan način da se uverite da vaš parfem NEĆE trajati satima.

Najbolja mesta za nanošenje parfema su zglobovi, vrat i drugi delovi tela koji su topliji, pa će miris trajati duže.

Parfem možete naprskati i po kosi (ali samo malo jer je alkohol može isušiti), tako će svaki miris koji nanesete biti duže na vama.

Takođe je dobro prskati svoj šešir, maramu itd.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading