Uz ovako bogat doručak ručak vam ni ne treba više nijedan sastojak!
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Sastojci
- jaja 2
- šampinjoni 100 g
- puter 1 kašičica
- suvi vrat 2-3 šnita
- so, biber, ulje, peršun po potrebi
- beli luk 1 čen
1. Na puteru propržiti sitno seckan beli luk.
2. Dodati šampinjone iseckane po želji.
3. Šampinjone lepo propržiti, začiniti solju i biberom i ostaviti na toplom. Jaja penasto umutiti sa malo soli.
4. U tiganj sipati ulje, dobro zagrejati i u tankom mlazu razliti umućena jaja.
5. Na jaja rasporediti šampinjone, suvi vrat, preklopiti i staviti na tanjir. Dekorisati peršunom i služiti toplo. Omlet se pravi uglanom od dva jaja po osobi.
