Kako se prave knedle za supu: Dodajte 1 sastojak i neće se raspasti, biće kao iz restorana!

Vesti 31.03.2025 11:00 0

Evo kako da vam knedle uvek uspeju.

knedle

Shutterstock

Supa s knedlama je jedna od omiljenih mnogima. Da li vam se knedle za supu raspadaju ili budu tvrde? Verovatno ne napravite dobru gustinu smese ili ne stavite potreban odnos sastojaka. Otkrivamo vam tajnu savršenih knedli. Potrebno je dodati 1 sastojak.

1. Da ne bi bile gnjecave ili tvrde, stavite prašak za pecivo. Zahvaljujući njemu biće vazdušaste, lepo će da narastu, a ne morate da čekate da smesa odstoji.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

3. Kako knedle ne bi bile previše velike, stavljajte u supu pola kafene kašičice smese.

4. Kašičicu pre uzimanja smese za prvu knedlu zagrejte u supi, da se smesa ne bi zalepila za nju.

5. Za lep oblik knedli, smesu u kašičici oblikujte prvo o ivicu činije – tako će knedla imati pravilan oblik i biće glatka spolja.

6. Knedle spuštajte uvek u vruću supu.

Video:

 

OŠTRE KRITIKE ZA DIZNIJEVU ''SNEŽANU'' - Fanovi razočarani novom verzijom #najzena #zena #najzenasrbije #snezanaisedampatuljaka #fyp #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)