Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
- 900 grama brašna
- 300 gr ml toplog mleka (može i biljno)
- 300 ml tople vode
- 20 grama soli
- 20 grama svežeg kvasca ili 10 grama suvog kvasca
- maslinovo ulje i peršun za preliv
Priprema:
Brašno stavite u posudu, dodajte so, a potom i sveži kvasac te ga dobro razmrvite.
Dolijte mleko i vodu, zamesite mekano testo, poklopite i ostavite da se diže.
Kada se testo diglo, prebacite ga na pobrašnjenu površinu, oblikujte i razdijelite na 8 delova.
Oblikujte kugle, a zatim ih razvaljajte u oblik tortilje.
Pecite svaku u tavi s jedne i druge strane dok ne nadođe i ne dobije zlaćanu boju.
Kad je pečen premažite maslinovim uljem s peršinom.
Možete ga koristiti ga kao "wrap" za omiljene nadev.
Uživajte.