Jedna žena je na Instagramu podelila trik kako da spreči da se meso zalepi za tiganj prilikom prženja. Zagrejala je tiganj, stavila zgužvani papir za pečenje, sipala ulje i na njemu pržila pljeskavice. Tako je izbegla lepljenje mesa i smanjila prskanje ulja, pa je šporet ostao čist.
Međutim, mnogi korisnici su kritikovali njen metod. Neki su predložili bolje rešenje, poput pravilnog zagrevanja tiganja od nerđajućeg čelika dok kap vode ne počne slobodno da se kreće po njemu, što sprečava lepljenje hrane.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Drugi su izrazili zabrinutost za zdravlje, tvrdeći da papir za pečenje oslobađa toksine i mikroplastiku kada se zagreva, pa su upozorili da bi to moglo biti štetno za organizam.
Bonus video: