Da li ste probali prženice bez jaja? Pohovani hleb je omiljen doručak mnogima, a na internetu se nedavno pojavio odličan recept koji garantuje dobar ukus prženica, ali bez jaja.
Recept je veoma jednostavan
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Recept je podelila žena na svom Tik Tok profilu i vrlo brzo je zaludeo internet. Jednostavan recept za prženice je postao jedan od Tik Tok trendova kada je reč o hrani i milioni ljudi znatiželjno gledaju kako se prave klasične prženice bez imalo jaja.
Recept je veoma lak. U tiganju na srednjoj vatri rastopite malo putera, zatim dodajte dve kriške hleba i sipajte mleko u tiganj. Pospite s malo cimeta i pržite kriške hleba dok ne porumene s obe strane i dok mleko ne ispari. Krajnji rezultat izgleda kao klasičan pohovani hleb, ali uz puno manje muke i zaprljanog posuđa. I bez jaja.
Mogu biti slane i slatke
Kako žena kaže u videu, uz malo strpljenja, vaš pohovani hleb vremenom će lepo očvrsnuti i postati fino hrskav. Kao i klasične prženice sa jajima, i ove po želji možete praviti slatke i slane (nemojte tada dodavati cimet) i jesti ih u kombinaciji sa sirom, pavlakom, šunkom ili medom, džemom, kremom.
.
Video:
.
Bongo
07.11.2024 10:31Zene, drzite se jaja. U 1000EUR da mlada influenserka/novinarka koja je prevela ovaj tekst nije nikad pravila przenice. Vidi se po tome i jer su na slici klasicne przenice sa jajima a ne bezjajcane sa bananom.