Da li ste probali prženice bez jaja? Pohovani hleb je omiljen doručak mnogima, a na internetu se nedavno pojavio odličan recept koji garantuje dobar ukus prženica, ali bez jaja.
Recept je veoma jednostavan
Recept je podelila žena na svom Tik Tok profilu i vrlo brzo je zaludeo internet. Jednostavan recept za prženice je postao jedan od Tik Tok trendova kada je reč o hrani i milioni ljudi znatiželjno gledaju kako se prave klasične prženice bez imalo jaja.
Recept je veoma lak. U tiganju na srednjoj vatri rastopite malo putera, zatim dodajte dve kriške hleba i sipajte mleko u tiganj. Pospite s malo cimeta i pržite kriške hleba dok ne porumene s obe strane i dok mleko ne ispari. Krajnji rezultat izgleda kao klasičan pohovani hleb, ali uz puno manje muke i zaprljanog posuđa. I bez jaja.
Mogu biti slane i slatke
Kako žena kaže u videu, uz malo strpljenja, vaš pohovani hleb vremenom će lepo očvrsnuti i postati fino hrskav. Kao i klasične prženice sa jajima, i ove po želji možete praviti slatke i slane (nemojte tada dodavati cimet) i jesti ih u kombinaciji sa sirom, pavlakom, šunkom ili medom, džemom, kremom.
.
Video:
.
Bongo
07.11.2024 10:31Zene, drzite se jaja. U 1000EUR da mlada influenserka/novinarka koja je prevela ovaj tekst nije nikad pravila przenice. Vidi se po tome i jer su na slici klasicne przenice sa jajima a ne bezjajcane sa bananom.