Ova mama je napisala da je ovo jedan krajne jednostavan postupak, jer sve što treba da uradite jeste da malo nakvasite veknu hleba i da je potom stavite u rernu.
- Mama mi je otkrila trik koji je njena mama koristila, sada ja svima vama otkriva - napisala je.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Za početak, zagrejte rernu na 200 stepeni, a zatim stavite hleb pod slavinu i pustite voda da teče.
- Sve što treba da uradite je dobro nakvasite veknu, a zatim da je gurnete u rernu na nekoliko minuta. Iskreno, kada je izvadite izgledaće kao da je došla sveža iz pekare - napisala je.
Ostali članovi grupe bili su iznenađeni ovim trikom.
"Ovo definitivno radim od sada pa nadalje", "Odlična ideja", "Jutros sam bacila hleb, i sada se nerviram", samo su neki od komentara oduševljenih članova grupe.