Osvežiće tepih za nekoliko minuta! Magičan sastojak koji imate u kuhinji ukloniće neprijatne mirise bez pranja!

Vesti 27.10.2024 15:30 0

Vremenom tepih dobije neprijatan miris, a nije jeftino stalno ga prati, a ni preporučljivo.

Dnevna soba

Shutterstock

Tepih može da dobije neprijatan miris, posebno ako imate kućne ljubimce ili malu decu koja stalno nešto prosipaju po njemu. Kako da dubinski osvežite tepih, a da ga ne operete? Otkrio je Pol Brevster, stručnjak za podove iz firme „Flooring Hut“.

Upotrebite sastojak iz kuhinje

On je otkrio da bi jedan prirodni sastojak koji verovatno imate u kući mogao učiniti čuda za osvežavanje tepiha."Održavanje tepiha čistim i bez neprijatnih mirisa ne zahteva uvek dubinsko pranje ili upotrebu hemije. Prirodni sastojci mogu biti jednako efikasni i često su sigurniji za decu i kućne ljubimce", rekao je. Stručnjak za dubinsko čišćenje tepiha savetuje sodu bikarbonu koja uspešno neutrališe mirise.

Kako očistiti tepih

Porozna priroda sode bikarbone omogućava da efikasno apsorbuje neželjene mirise. Da biste je koristili, jednostavno pospite veću količinu na područja na kojima se mirisi zadržavaju. Ostavite da odstoji najmanje 15 minuta ili, u idealnom slučaju, nekoliko sati ili preko noći. Potom tepih usisajte.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

Komentari (0)
Loading