Ako ovu biljku imate u kući, odmah je izbacite: Veruje se da loše utiče na ljubavni život i porodične odnose, jer privlači svađe

Vesti 27.10.2024 10:32 0

Ako je verovati feng šuiju, postoje biljke koje u dom mogu da donesu lošu sreću i negativnu energiju.

cveće

Shutterstock

Feng šui stručnjaci smatraju da pojedine biljke u jednom prostoru mogu da privuku napredak i blagostanje, dok u drugom loše utiču na ljubavni i porodični život svojih vlasnika i unose razdor u odnose. Takva je biljka monstera.

Biljka monstera se lako neguje

Monstera (onstera deliciosa) je inače veoma popularna ukrasna sobna biljka. Nazivaju je i filadendron, iako ne spada u vrstu filadendrona. Veoma je otporna i lako se održava, pa uz malo pažnje i pravilne nege, monstera godinama može da ukrašava kuću, zato je domaćice vole i rado kupuju.

biljka

Shutterstock

 

 

Monstera u firmi donosi napredak

Međutom, feng šui stručnjaci smatraju da je monsteru bolje držati u javnim ustanovama i poslovnim kompanijama gde je veliki prostor. U poslovnim prostorima, biljka monstera koja se širi i raste predstavlja simbol napretka i prosperiteta. Privući će napredak i blagostanje i ojačati porodične i ljubavne odnose ako je držite u kući, pod uslovom da je velika i da biljka ima mnogo prostora. Tada se može koristiti za osnaživanje vašeg porodičnog života, zdravlja ili romantičnih odnosa.

Nije dobra za ljubavni život i novac u kući

Ukoliko monsteru stavite u mali stan gde nema dovoljno prostora za rast i širenje, njena pozitivna energija će biti ugušena, blokirana. Prema feng šui stručnjacima, u malom stanu, ova biljka zagušuje prostor svojom veličinom i ometa slobodan protok pozitivne energije, pa će privući sve suprotno – svađe, loš ljubavni život i finansijsku situaciju.

.

Video:

 

@najzena.rs Neka nam se smeju, mi uživamo! Beograđanke u penziji igraju balet prvi put u životu! #najžena #žena #viral #viralvideos #fypシ゚ #viraltiktok #fyp #foryoupage #zena ♬ original sound - Najzena.rs

 

.

 

 

Komentari (0)
Loading