Samo 50 grama ovog praha čini da WC šolja zablista: Za tren će biti kao nova, zaboravite na ribanje i hemikalije

Vesti 12.10.2024 20:28 0

Korisnica po imenu Loren iz Australije je na društvenim mrežama podelila trik uz pomoć koga se lako otarasila najtvrdokornijih mrlja

wc šolja

Shutterstock

Čišćenje WC šolje je mukotrpan posao koji često izbegavamo jer nas jednostavno mrzi da radimo tako nešto. I to je sasvim logično.

Ipak, sigurni smo da biste mislili drugačije, da postoji lakši, brži i uspešniji način da pravilno očistite VC šolju punu tvrdokornih mrlja koje ni neka hemijska sredstva ne mogu u potpunosti da uklone. Međutim, postoji jeftin i ekološki prihvatljiv način čišćenja WC šolje koji je potpuno bezbedan za životnu sredinu.

wc šolja

Shutterstock

 

Najbolje od svega, nije potrebno ribanje, samo pustite da voda radi svoj posao.

Super trik

Korisnica po imenu Loren iz Australije je na društvenim mrežama podelila trik uz pomoć koga se lako otarasila i najtvrdokornijih mrlja i kamenca u klozetskoj šolji, bez upotrebe hemikalija i bez ribanja.

,,Kao i većina ljudi, ne volim da čistim toalet. Međutim, s obzirom na to da imam decu, moram da vodim računa o higijeni kupatila, posebno WC šolje. Umesto da mukotrpno ribam i trošim novac na skupe hemijske proizvode koji su mi pekli oči, otkrila sam jeftin i neverovatan način da lako očistim WC šolju", napisala je ona.

kupatilo

Shutterstock

 

Kako je Loren objasnila, za čišćenje koristi limunsku kiselinu koja lako uklanja kamenac i najtvrdokornije mrlje. Uveče pre spavanja jednostavno sipam 50 grama limunske kiseline u WC šolju, pazeći da prekrije kamenac i mrlje. Zatvorim i ostavim preko noći.

,,Ujutru samo pustim vodu i sve naslage se lako ispiru. Važno je samo da niko ne ide u toalet dok limunska kiselina radi. Zato to radim noću dok svi spavaju", rekla je.

Kako kaže, posle ovog tretmana vaša WC šolja će zasijati kao nova. 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ova pasta rešava svaku fleku, a košta samo 20 dinara #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading