Šporet neće više biti musav: Jeftin sprej od samo 3 sastojka sprečava tragove prstiju, a postupak je nikad lakši

Vesti 27.09.2024 11:07 0

U nedavnom video snimku, koji je prikupio više od 17,1 hiljada pregleda, Beatriz je pokazala kako pravi domaći sprej za čišćenje od samo tri sastojka koja verovatno već imate kod kuće

žena

Shutterstock

Od svih prostorija u vašoj kući, kuhinja je verovatno najprljavija.

To je mesto gde se priprema hrana, tako da je prosipanje previše uobičajeno, ali još jedan dosadan problem su prljavi otisci prstiju koji mogu da muče i vaše površine - posebno staklene i uređaje poput vaše rerne i frižidera.

Imate osećaj kao da ih stalno brišete kako da biste uklonili ove otiske prstiju, što može biti težak zadatak. 

Ali ne brinite, jer stručnjak za čišćenje na TikTok-u kaže da možete napraviti sopstveni sprej protiv otisaka prstiju kod kuće koji eliminiše tragove na vašim površinama. 

žena

Shutterstock

 

I što je još bolje, potrebna su samo tri sastojka.

Ljubiteljka čišćenja, Beatriz, poznata i kao ,,Make Life Simpler" na TikTok-u, pomaže ljudima da učine upravo to – deljenjem jednostavnih trikova za čišćenje i pospremanje koji održavaju vaš dom urednim. 

U nedavnom video snimku, koji je prikupio više od 17,1 hiljada pregleda, Beatriz je pokazala kako pravi domaći sprej za čišćenje od samo tri sastojka koja verovatno već imate kod kuće.

Možete ga koristiti na vratima rerne, šporetu, ogledalima ili bilo gde drugde, jer ova jednostavna mešavina pomaže u sprečavanju nastajanja otisaka prstiju.

šporet

Shutterstock

 

Postupak ne može biti lakši.

Sve što vam treba su:

  • 2 kašičice sredstva za ispiranje za mašinu za pranje sudova
  • 2 kašičice deterdženta za sudove i
  • 2 kašičice belog sirćeta

 

@makelifesimpler_ All you need is ⤵️ • 2 tsp of dishwasher rinse aid • 2 tsp of dish soap • 2 tsp of white vinegar • 1/4 cup of water Mix everything in a spray bottle and it’s ready to use 🧼🫧 #cleaning #cleaninghacks #homehacks #hacks #cleaningmotivation #cleaningtiktok ♬ clouds - JVKE

 

Dodajte ih u bocu sa raspršivačem i uspite četvrtinu šolje vode, a onda je dobro promućkajte kako biste bili sigurni da su svi sastojci pomešali. 

Zatim ga poprskajte svuda gde često vidite prljave otiske prstiju - kao što je mikrotalasna pećnica, frižider, radna ploča ili šporet, i obrišite ga krpom. 

Da bi dokazala da je to zaista uradilo trik, Beatriz je dodirnula područja na koja je nanela sprej.

Kada je podigla ruku, nije bilo otisaka prstiju, a površina je ostala blistava, ističe Express

 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading