20:10 Ispovesti Bivšu misicu izbacili iz restorana: "Prišli su i rekli da sam NEPRIKLADNO obučena, ja ne vidim problem, mislim da MRZE žene"
12:10 Lepota i Moda Kako da se obučete sa 120 kilograma? Marija je pokazala stajling u kome ćete izgledati savršeno koju god veličinu da nosite
09:10 Lepota i Moda Do struka Odri Hepbern, od struka Pepeljuga: Fanovi komentarišu da im se prvi put ne sviđa Olivijino izdanje
21:00 Lepota i Moda Za ovu LEGENDU konvencionalna modna pravila NE POSTOJE: Dženifer je Crvenim tepihom koračala u PAPUČAMA ZA PLAŽU i proglašena je SKANDALOM Kana
18:05 Lepota i Moda Poznate dame koriste SKROMNE odevne predmete, a kidaju kako izgledaju: Uz ovo ZLATNO PRAVILO i mi "obične" ćemo delovati i otmeno i skupo
15:30 Lepota i Moda Kakva si CARICA, spojila si NESPOJIVO: Naomi privukla pažnju neobičnim stajlingom i ko kaže da postoje modna PRAVILA?
12:30 Lepota i Moda Hurem se pojavila u Kanu i jedva su je prepoznali: U čipkanoj crnoj haljini podsećala je na CRNU UDOVICU
21:00 Lepota i Moda Ma ti si KRALJICA scene: Vratila se Megan Foks u krajnje PROVOKATIVNOM izdanju, ali na njoj je i krpa GLAMUROZNA
20:00 Lepota i Moda Mlade su OPSEDNUTE ovom modernom venčanicom: Stigla je u Srbiju i košta samo 30 evra
16:35 Poznati Dženifer Lopez u svom pravom izdanju: Pločica nigde, stomak ne uvlači, a lepši džemper nosile su naše babe!
16:15 Lepota i Moda Minđuše od 12 evra i haljina u Dajaninom stilu: Kejt Midlton oduševila svojim najnovijim pojavljivanjem!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale