Selma Hajek opet doživela modni debakl: Haljina koja pada u tračicama i sandale koje bi retko ko poneo su još jedan u nizu njenih promašaja

Olja Jelić Vesti 16.06.2023 20:00 0

Selma Hajek je možda supruga čoveka koji je na čelu grupacije "Kering" u čijem su vlasništvu neki od najluksuznijih modnih brendova današnjice, no i dalje ima problema da pronađe stil koji joj laska i odgovara... Slavna Meksikanka retko kada briljira u modnom smislu, ali ona godinama ne menja svoj diskutabilan fazon.

Selma Hajek

Shutterstock

Selma Hajek se u sredu zaputila na snimanje emisije "Good Morning America", a paparaci su je uhvatili na njujorškim ulicama na putu do studija. Atraktivna 56-godišnjakinja uskočila je u crno od glave do pete, a iako je teško pogrešiti sa crnom, njoj je to pošlo za rukom.

 

 

Glumica je izabrala crnu haljinu sa potpisom brenda "Missoni" koja je od kolena do poda pada u tračicama, a upotpunila ju je odličnim, veoma kvalitetnim sakoom koji ipak nije uspeo da spasi čitavu stvar.

Dopala nam se i njena velika, kožna Balenciaga torba - model je izrazito praktičan i klasičan, ali u isto vreme moderan i atraktivan. Sve je zaokružila tamnim naočarima za sunce sa retro, mini okvirima i zlatnim nakitom, kao i vrlo specifičnim sandalama koje su zapravo privukle pažnju više od svega.

 

Naime, Selma se opredelila za crne sandale od satena i sa otvorenom petom, te ogromnom, debljom potpeticom i pozamašnom platformom. Ona, baš kao i Dženifer Lopez, praktično decenijama nosi samo obuću sa platformom i praktično je nikada nismo videli u cipelama koje nemaju istu.

Komentari (0)
Loading