18:00 Poznati Tri letnja stajlinga Marijane Mateus za žene od stila: Brišu godine i dižu samopouzdanje!
16:00 Poznati Kraljica Ranija je još jednom dokazala da je najlepše obučena žena: Savršena haljina za žene u pedesetim!
14:42 Lepota i Moda Ma ti si čista desetka: Očaravajući lila stajling Milice Todorović inspirasao je i devojke i dame u zrelim godinama
12:15 Lepota i Moda Izvadila je sve iz ormara i obukla: Gven Stefani na meti opasnih kritika zbog "nabacanog" stajlinga, ali mnogi smatraju da je ostala dosledna sebi
20:10 Ispovesti Bivšu misicu izbacili iz restorana: "Prišli su i rekli da sam NEPRIKLADNO obučena, ja ne vidim problem, mislim da MRZE žene"
12:10 Lepota i Moda Kako da se obučete sa 120 kilograma? Marija je pokazala stajling u kome ćete izgledati savršeno koju god veličinu da nosite
09:10 Lepota i Moda Do struka Odri Hepbern, od struka Pepeljuga: Fanovi komentarišu da im se prvi put ne sviđa Olivijino izdanje
21:00 Lepota i Moda Za ovu LEGENDU konvencionalna modna pravila NE POSTOJE: Dženifer je Crvenim tepihom koračala u PAPUČAMA ZA PLAŽU i proglašena je SKANDALOM Kana
18:05 Lepota i Moda Poznate dame koriste SKROMNE odevne predmete, a kidaju kako izgledaju: Uz ovo ZLATNO PRAVILO i mi "obične" ćemo delovati i otmeno i skupo
15:30 Lepota i Moda Kakva si CARICA, spojila si NESPOJIVO: Naomi privukla pažnju neobičnim stajlingom i ko kaže da postoje modna PRAVILA?
12:30 Lepota i Moda Hurem se pojavila u Kanu i jedva su je prepoznali: U čipkanoj crnoj haljini podsećala je na CRNU UDOVICU
17:02 Zdravlje Telo mrzi ovu hranu: Provereno najgora stvar koju možete uneti u svoj organizam, posledice su katastrofalne
16:35 Horoskop Pare stižu za 4 horoskopska znaka: Evo kome će novac bukvalno pasti u krilo do 6. maja
16:31 Porodica "Tata, daj stan – ti si svoje proživeo!": Rečenica koja je slomila Jovicu, ćerka nije imala milosti
16:15 Poznati "Očajna ili zaljubljena?" Elizabet Harli blista u zagrljaju oca Majli Sajrus – novi detalji iz hit afere, internet gori od komentara
15:52 Poznati Maja napravila pomamu: Ćerka Ume Turman nije bila svesna kakav će efekat imati ova slika, ljudi gledaju i ne veruju