Čolina ćerka je modna inspiracija na plažama ovog leta: Una na letovanju u Hrvatskoj mami uzdahe izborom kupaćih kostima

Vesti 18.06.2023 11:30 0

Una, ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, izuzetno je inspirativna figura kada je u pitanju modni stil za plažu ovog leta

una čočić

Printscreen/Instagram

Poput mnoge dece poznatih ličnosti, Una ima veliku pratnju na Instagramu, gde njen životni stil privlači pažnju mnogih. Njen izgled je predmet svakodnevnih komentara, a mnogi bi voleli da kopiraju njen nepogrešiv stil.

Na ovoj popularnoj društvenoj mreži, Una često deli fotografije svog modnog izbora, slike sa zabava, ali i luksuznih putovanja na kojima često uživa sa svojim prijateljicama. Trenutno se nalazi na Hvaru, prelelom ostrvu u Hrvatskoj, gde njena Instagram stranica obiluje fotografijama u zavodljivim plažnim kombinacijama koje su bez sumnje osvojile srca mnogih na grčkim plažama.

Una se pojavljuje u raznim bojama kupaćih kostima, ne libeći se da nosi i bikinije koji savršeno naglašavaju njene obline, kao i jednodijelne kupaće kostime sa zanimljivim izrezima. Slike izazivaju pretežno pozitivne komentare, sa mnogim izjavama da je prelepa i izuzetno atraktivna. Jasno je da njen otac može biti izuzetno ponosan na svoju predivnu ćerku.

Una svojim modnim odabirom na plaži daje inspiraciju mnogima, dok njena prisutnost na društvenim mrežama stvara pozitivnu atmosferu i divljenje zbog njenog besprekornog stila.

Komentari (0)
Loading