21:13 Lepota i Moda Potpuni PROMAŠAJ srpske blogerke: Od glave do pete ISKOPIRALA stajling Danijele Dimitrovske
19:53 Poznati Milica Pavlović u HALJINI iz snova: Sve prisutne je OČARALA, a model koji je izabrala pristaje SVAKOJ figuri i zato je želimo
10:32 Lepota i Moda Početkom DEVEDESETIH svi smo ih imali u ORMARU: Štepane JAKNE u prepoznatljivoj boji su URBANE, udobne i SLAŽU se uz svaku KOMBINACIJU
13:28 Lepota i Moda Dunja Jovanić nosi NAJLEPŠI zimski KAPUT: U njemu ćete izgledati MRŠAVIJE, a mi smo pronašli slične modele do 5.000 dinara
10:46 Lepota i Moda Kožno ODELO nikad nije IZGLEDALO ovako DOBRO: Neobično izdanje Kejti Holms oduševilo ŽENE, pokrenula je trend za kojim LUDI cela PLANETA
19:05 Lepota i Moda Povratak popularnih ČIZAMA 90-ih: Veoma su udobne i investicija koja će se ISPLATITI jer ćete ih nositi GODINAMA
17:20 Poznati Nataša Bekvalac u KORSETU koji nije viđen do sad: Izgleda kao "ŽIVA LUTKA" a tek da vidite OVAJ detalj na njenom TELU!
14:27 Lepota i Moda Zovu ih najružnije čizme na svetu i ponovo su HIT sezone: Najmlađa MILIJARDERKA ih OBOŽAVA, a mi bismo odmah uskočile u njih
18:52 Lepota i Moda Trend kome nisu odolele ni MADONA ni Hejli Biber: Korset ove sezone apsolutno DOMINIRA, a mi smo našle MODELE za 1500 DINARA
14:35 Lepota i Moda Uradite laminaciju OBRVA kod kuće: Treba vam samo ovaj SNAŽNI GEL i uštedećete nekoliko hiljada dinara
09:17 Lepota i Moda Zna se zašto je IKONA STILA: Monika Beluči nosi DVE trendi kombinacije u CRNOJ boji koje vizuelno IZDUŽUJU noge
10:20 Lepota i Moda Zašto, ali zašto? Tanke obrve se PONOVO vraćaju u MODU i mi zbog toga uopšte nismo srećni
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale