19:38 Lepota i Moda Ivana je danas bila u CENTRU pažnje zbog ove TORBE: Svaka žena ŽELI da je ima u svojoj kolekciji a od CENE će vam se zavrteti u glavi!
15:10 Lepota i Moda Tejlor Svift odabrala HALJINU sa nepogrešivim dezenom: Možete je nositi na POSAO, ali i u IZLASKU jer se uz sve uklapa
10:22 Lepota i Moda DUNJA Jovanić nosi HIT jaknu sezone: Savršena je za PRELAZNI period, a ovi modeli su NAŠ IZBOR
19:41 Lepota i Moda Vodeća boja ove JESENI nije PASTELNA: Dunja Jovanić DEMONSTRIRA kako se nose SAKOI zbog kojih će se CEO grad za vama OKRETATI
09:59 Lepota i Moda Gumene ČIZME nikada nisu bile toliko TRENDI: Evo kako da ih UKLOPITE, a da deluje kao da ste upravo sišle sa MODNE PISTE
22:00 Lepota i Moda "Progoni me": Viktorija Bekam otkrila svoju najgoru MODNU kombinaciju i dokazala da i najbolji GREŠE
19:00 Lepota i Moda Madona nosi SUKNJU koju ove sezone morate da NABAVITE: Razigrani stil obožavaju DEVOJČICE, a mi smo mislili da se nikada neće vratiti u modu
14:12 Lepota i Moda Za Milicom se okretao ceo BEOGRAD: Zbog ovog SAKOA izgleda tako MOĆNO, a TORBA je nešto najbolje što smo do sada videli
12:21 Lepota i Moda Nakon ISCEPANIH patika stigla je i KESA ZA SMEĆE: Balensijaga izbacila VEOMA NEOBIČNU torbu, a od cene vam neće biti dobro
09:11 Lepota i Moda Mi smo se zaljubile u modnu kombinaciju koju nosi PREMIJERKA: Najmoćnija ŽENA je dokazala da je stil VEČAN, svaka žena može ovako da IZGLEDA
08:05 Lepota i Moda O njihovim HALJINAMA ceo svet priča: Dovoljno je bilo da se JEDNOM prošetaju crvenim tepihom
11:13 Lepota i Moda Da li je prepoznajete? Važi za NAJLEPŠU ženu na svetu, a ovako izgleda kada se ugase kamere, BEZ stilista i ŠMINKE
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!