Milica Pavlović u HALJINI iz snova: Sve prisutne je OČARALA, a model koji je izabrala pristaje SVAKOJ figuri i zato je želimo

Vesti 04.11.2022 19:53 1

Pevačica Milica Pavlović je plenila na proslavi rođendana jednog magazina. Na žurci su se okupile mnoge zvezde srpske estrade.

Milica Pavlović u HALJINI iz snova: Sve prisutne je OČARALA, a model koji je izabrala pristaje SVAKOJ figuri i zato je želimo

Printscreen/ Instagram

Međutim, našu pažnju je privukla Milica, tačnije, kombinacija koju je odabrala za ovu priliku. Pevačica retko kada razočara svojim izdanjima, te je blistala i sada na crvenom tepihu.

Milica se na ovom događaju pojavila u jednom od lepših izdanja. Izbor je pao na toaletu puder-roze boje, koja je zahvaljujući blago svetlucavom materijalu izgledala još efektnije.

Pevačica se odlučila za proveren model A-kroja, toaletu s tankim bretelama i dubljim dekolteom koja se od kukova širi u raskošnu suknju. U gornjem delu, haljina ima nabore, dok je donji deo plisiran.

 

 

Pavlovićeva je odabrala klasičnu frizuru 60-ih godina, visoki konjski rep, a šiške u stranu sa velikim volumenom definitivno podsećaju na neka prošla vremena. Njene crte lica i prirodnu lepotu ističe i šminka u neutralnim i zemljanim tonovima. Što se modnih detalja tiče, odabrala je malu pismo-tašnicu sa metalik efektom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
zora
04.11.2022 22:28

Najlepsa.