16:30 Lepota i Moda Najbogatiji čovek na svetu postavio je svoju ćerku na čelo modne kuće Dior: Evo ko je Delfine Arnault i zašto je ovaj potez bio očekivan
21:00 Poznati Sindi Kraford se POTRESNIM REČIMA oprostila od Tatjane: Iznenadna smrt jedne od najvećih SUPERMODELA ostavila je modni svet u tuzi
16:00 Lepota i Moda Ovo će biti najpopularnija jakna sezone: Kendal Džener je već nabavila svoj komad, a boja je samo za najhrabrije
09:00 Lepota i Moda Srpkinja u prelepoj haljni oduvala sve na dodeli Zlatnog globusa: Haljina Hajdi Klum se graniči sa KIČOM, Margo Robi izabrala boju sezone
14:40 Lepota i Moda Ko će da nosi RIBARSKE ČIZME za 3.250 evra? Balenciaga pokušava da se opere od SKANDALA, a mi ovo ne bismo ni na PIJACU obule
11:35 Lepota i Moda Ove pantalone vizuelno IZDUŽUJU noge: Izdvojili smo 10 modela čija cena ide od 1.290 dinara, nema žene koja im nije ODOLELA
16:20 Lepota i Moda Ošišajte se same u samo DVA poteza: Nikad jednostavnija i lakša metoda, sačuvaće vam živce i novac!
14:55 Lepota i Moda Pronašli smo NAJPOPULARNIJE HALJINE za manje od 2.000 dinara: Obucite se za male PARE i budite u TRENDU već danas
16:00 Lepota i Moda PET trendova koji će i u 2023. biti POPULARNI: U pitanju su vanvremenski odevni komadi, nosićete ih VEČNO
13:35 Lepota i Moda Kejt Blanšet zna šta je ELEGANCIJA: Odabrala je asimetričnu kombinaciju koja će OSVOJITI ulice metropola
10:40 Poznati Kim Kardašijan je podelila fotografiju Tamare Kalinić: Srpska influenserka se našla u svetskom krem društvu mode, Naomi Kembel se sa njom fotografisala
19:30 Lepota i Moda Kupila sam KAPUT od 1.000 dinara, a u prodavnici košta više od 10.000: Evo kako sam uspela da "ulovim" kvalitetan odevni komad
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!