14:54 Lepota i Moda Žene preko 50-e nikako ne treba da nose ovu frizuru i boju kose: Čine da izgledaju umorno i još starije
11:12 Lepota i Moda Amal Kluni diktira bjuti trendove: Pramenovi u karamel boji koji će biti vodeći hit jeseni
11:15 Lepota i Moda Dečački bob kao hit frizura ove sezone: Pristaje svim generacijama i lako se stilizuje
09:05 Lepota i Moda Savršena boja za prelazak iz leta u hladnije mesece: Ova nijansa plave biće vodeći trend ove jeseni
17:55 Poznati Nova transformacija Kim Kardašijan: Treća promena frizure u roku od mesec dana, iznenadila promenom
10:17 Poznati Ni lepa Šeherezada nije odolela bob frizuri: Osim što je skratila kosu, ona je uradila nešto zbog čega su svi šokirani
14:55 Poznati Frizura Kim Kardašijan predmet podsmeha na mrežama: Umesto pohvala porede je sa ovim likom iz "Šreka"
09:00 Lepota i Moda Hejli Biber obožava ovu frizuru: Za ovaj trend morate znati ako razmišljate o jesenjoj promeni
18:57 Lepota i Moda Pam frizura u samo nekoliko koraka: Stilizovanje kose kao kod čuvene glumice za par minuta, a efekat je sjajan
21:40 Lepota i Moda Idealne frizure ovog leta za svaku priliku: Odgovaraju skoro svim dužinama i teksturama kose
19:00 Lepota i Moda Savršena za visoke letnje temperature: Botičeli bob za elegantan izgled, lako se stilizuje i ne treba vam pegla
21:54 Ispovesti Bila sam zaljubljena u najvećeg prevaranta u zemlji! Moja "bajka" me je koštala 20 miliona dinara!
21:23 Poznati Gvinet Paltrou je sina krila kao zmija noge! Nije ga bilo jako dugo, izbegava kamere, a sad je konačno izašao iz ilegale!
20:54 Lepota i Moda Svilena kosa Japanki nije slučajna: Samo 1 korak u pranju čini da im ceo svet zavidi
20:24 Poznati Poznata TV voditeljka isplanirala svoju sahranu do sitnih detalja: Toliko je jezivo da će vas baš slediti
19:23 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 10. decembar: Blizanci će dobiti važne vesti, kod Vage ljubav cveta, Jarac je pod pritiskom